Briose din faina de soia cu afine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani de faina de soia
  • 1 cana de faina pentru toate scopurile
  • ½ cana de zahar brun
  • 2 linguri de praf de copt
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 cana de suc de portocale
  • 1.3 ceasca de ulei de nuca
  • ½ cana de afine
  • ¼ lingura sare
  • 2 oua

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 400 grade.

2. Intr-un bol mare, amestecati faina, zaharul, praful de copt, scortisoara si sarea.

3. Separat, bateti sucul de portocale, ouale si uleiul pana se omogenizeaza.

4. Adaugati apoi sucul astfel obtinut peste ingredientele uscate si amestecati.

5. Varsati afinele din belsug.

6. Puneti la copt 20 minute.

7. Puteti sa cerneti deasupra zahar vanilat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise