Briose din faina integrala cu roscove , branza de vaci si banana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Briose din faina integrala cu roscove , branza de vaci si banana

Ingrediente

  • -faina integrala de orez 125 gr
  • -faina de quinoa 60 gr
  • -faina de porumb 60 gr
  • -praf de copt , un varf de lingurita
  • -bicarbonat de soda , 1 lingurita
  • -vanilie (de la 2 batoane )
  • -roscove , 2 lingurite
  • Se amesteca ingredientele uscate de mai sus .
  • Separat , se pun inr-un bol si se mixeaza cu blenderul :
  • -2 oua
  • -3 banane , dupa gust
  • -ulei din samburi de struguri , 80 ml
  • -putin lapte (30 ml)
  • -vanilie (de la 2 batoane)

Mod de preparare

Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava de briose , unsa inainte cu putin unt . Nu se umplu pana la capat locasurile de briose fiindca deasupra se toarna compozitia de branza .

Pentru crema de branza se mixeaza cu blenderul :

-1 ou

-200 gr branza de vaci

-putin lapte (30 ml)

-1 banana (pentru mai multa dulceata adaugati miere sau sirop de agave )

-optional : fulgi de ciocolata (bio)

Se toarna cate putin din aceasta compozitie deasupra aluatului cu roscove si se da la cuptor pentru circa 20 de minute , la foc potrivit , dupa ce la inceput temperatura a fost maxima , pentru a creste.

Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se consuma .

In poza, cele mai lucioase si marmorate sunt briosele sotului meu, in care am adaugat putina miere si fulgi de ciocolata ; celelalte sunt ale mele , indulcite doar cu fructe :) .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise