Ingrediente
-faina integrala de orez 125 gr, -faina de quinoa 60 gr, -faina de porumb 60 gr, -praf de copt, un varf de lingurita, -bicarbonat de soda, 1 lingurita, -vanilie (de la 2 batoane ), -roscove, 2 lingurite, Se amesteca ingredientele uscate de mai sus ., Separat, se pun inr-un bol si se mixeaza cu blenderul :, -2 oua, -3 banane, dupa gust, -ulei din samburi de struguri, 80 ml, -putin lapte (30 ml), -vanilie (de la 2 batoane)
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Pentru crema de branza se mixeaza cu blenderul :
-1 ou
-200 gr branza de vaci
-putin lapte (30 ml)
-1 banana (pentru mai multa dulceata adaugati miere sau sirop de agave )
-optional : fulgi de ciocolata (bio)
Se toarna cate putin din aceasta compozitie deasupra aluatului cu roscove si se da la cuptor pentru circa 20 de minute , la foc potrivit , dupa ce la inceput temperatura a fost maxima , pentru a creste.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se consuma .
In poza, cele mai lucioase si marmorate sunt briosele sotului meu, in care am adaugat putina miere si fulgi de ciocolata ; celelalte sunt ale mele , indulcite doar cu fructe :) .