Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna cate o lingura din comozitie in forme si se coc 20 min.
Pt fluturi avem nevoie de hartie de copt. Se topeste ciocolata pe baie de abur , in ciocolata alba se pune o picatura de colorant si se amesteca bine. Cu ajutorul unei pungi in care am pus ciocolata cu cacao ,desenam pe hartie aripi de fluture, pe interior punem ciocolata roz.
Crema de unt(pentru cr nu am avut suficient unt asa ca am pus mai putin pe fiecare briosa) se amesteca toate ingredientele.
Pe briosele racite se pune crema de unt apoi aripile de fluture

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii