Briosele.Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga iaurtul si uleiul si se mixeaza bine. Se adauga coaja de portocal, apoi faina cernuta cu praful de copt. Se toarna in forme si se coc 20 min. se face testul cu scobitoare si verificati daca sunt gata, in caz contar mai lasati-le putin.
Crema. Se pune laptele la foc, galbenusul se amesteca cu zaharul pana se albeste dupa care se adauga laptele in fir subtire. Se pune la foc mic si se amesteca pana se ingroasa, se adauga ciocolata si se ia de pe foc. Cand s-a racit se amesteca cu frisca.
Briosele racite se ung cu gem de gutui, apoi se orneaza cu crema.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii