Ingrediente
Faina pentru cozonac, Putina drojdie, Zahar brun, Cacao, Lapte 3,5% grasime, Bomboane cu crema de capsuni (orice marca doresti), 2 ouă, Extract de vanilie, Ciocolata alba de casa, Ulei de masline, Tavi speciale pt. briose
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
0 voturi
Mod de preparare
1.Amestecati faina, drojdia, cacaoa .
2.Bateti ouale cu zaharul brun , adaugand laptele pe parcurs.
3.Combinati cele doua amestecuri, pana se obtine un lichid foarte gros.
4.Ungeti formele cu vata imbibata in putin ulei de masline.
5.Umpleti jumatate din forme cu crema rezultata si adaugati in mijloc bomboana cu crema.
6.Mai turnati amestec fix cat sa umple jumatate din spatiul ramas.
7.Bagati la cuptor pentru 30-60 min.
8.Scoateti tava si lasati-le la racit sub un prosop de bucatarie curat.
9.In timpul acesta, topiti ciocolata alba in Bain-Marie si ungeti briosele cu un cutit de unt.
10.Serviti cu sorbet de lamaie.