Trebuie sa specific ca gramajele folosite difera de la persoana la persoana, in functia de marimea formelor speciale.
1.Amestecati faina, drojdia, cacaoa .
2.Bateti ouale cu zaharul brun , adaugand laptele pe parcurs.
3.Combinati cele doua amestecuri, pana se obtine un lichid foarte gros.
4.Ungeti formele cu vata imbibata in putin ulei de masline.
5.Umpleti jumatate din forme cu crema rezultata si adaugati in mijloc bomboana cu crema.
6.Mai turnati amestec fix cat sa umple jumatate din spatiul ramas.
7.Bagati la cuptor pentru 30-60 min.
8.Scoateti tava si lasati-le la racit sub un prosop de bucatarie curat.
9.In timpul acesta, topiti ciocolata alba in Bain-Marie si ungeti briosele cu un cutit de unt.
10.Serviti cu sorbet de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii