autor:

Dachman Laura

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Ingrediente
2 oua, 100 gr zahar, 50 gr unt, topit, 200 ml lapte batut, 1 lingurita esenta de rom, 120 gr faina, 50 gr cacao pudra, 1 ½ lingurita praf de copt, un praf de sare, 100 gr fulgi de ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu piure din dovleac si aroma de anason

Prajitura cu piure din dovleac si aroma de anason

1.Se [preapara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc.Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu cacao si gem

Prajitura cu cacao si gem

Aceasta prajitura,are specific slovac;am reteta de la o vecina,slovaca;e o reteta buna si f.simpla(si

41 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Arata super si cred ca sunt o nebunie !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Tare bine mai arata, dar de unde procuri fulgii ce cioco, alba, asa frumosi, bulinute perfecte.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt
  • topit
  • 200 ml lapte batut
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 120 gr faina
  • 50 gr cacao pudra
  • 1 ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super si cred ca sunt o nebunie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Placinta cu rubarba Placinta cu rubarba

Rubarba se spală, se şterge cu prosop de hârtie şi se taie în felii de 1 cm . Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu lapte condensat Chec cu lapte condensat

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit. Mixez bine, iar la sfarsit adaug treptat faina; mixez

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri fragede cu levantica
Cookie Settings