autor:

Dachman Laura

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Ingrediente
2 oua, 100 gr zahar, 50 gr unt, topit, 200 ml lapte batut, 1 lingurita esenta de rom, 120 gr faina, 50 gr cacao pudra, 1 ½ lingurita praf de copt, un praf de sare, 100 gr fulgi de ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Savarine din aluat dospit

Savarine din aluat dospit

Se cerne faina intr-un bol si se amesteca bine cu drojdia instantanee 1 minut. Se adauga ouale intregi,praful

15 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Rafaello

Rafaello

Blatul: Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Arata super si cred ca sunt o nebunie !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Tare bine mai arata, dar de unde procuri fulgii ce cioco, alba, asa frumosi, bulinute perfecte.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt
  • topit
  • 200 ml lapte batut
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 120 gr faina
  • 50 gr cacao pudra
  • 1 ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super si cred ca sunt o nebunie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Strudel cu mere, migdale si stafide