Ungeti cu unt 4 forme de briose si tineti-le la frigider.
Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o sa se topeasca pe baia de apa, amestecand ca sa fie neteda.
Incorporati untul taiat cubulete si lasati crema sa se raceasca.
Frecati ouale cu zaharul pana ce amestecul isi dubleaza volumul si adaugati faina in ploaie (putin cate putin) continuand sa amestecati. Incorporati ciocolata topita si racita si dati aluatul astfel obtinut o ora la frigider.
Incingeti cuptorul la 210gr.C.
Turnati aluatul in formele unse, umplandu-le pe 3/4 si dati briosele 5 minute la cuptorul incins.
Scoateti-le usor din forme pe farfurii - ciocolata este moale in interior - si serviti-le caldute, cu o crema de vanilie (eventual)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii