autor:

ioska

» » Aperitive

Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval

Autor: ioska (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioska (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2014

Ingrediente
160 gr. făină, 1 vf. cuţit sare, 1 vf. cuţit praf de copt, 2 ouă, 50 ml. ulei, 100 ml. lapte, 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri, puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Am amestecat bine cu mixerul: făina, ouăle, uleiul, laptele, sarea, praful de copt. Am adăugat caşcavalul/telemeaua + şunca. Am adăugat verdeaţă tăiată mărunt. Am pus acest amestec în formele de brioşe si le-am dat la cuptor pana cand au trecut proba scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 160 gr. făină
  • 1 vf. cuţit sare
  • 1 vf. cuţit praf de copt
  • 2 ouă
  • 50 ml. ulei
  • 100 ml. lapte
  • 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri
  • puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de ioska
Amandine de casa

Amandine de casa

Incingem cuptorul la 180 de grade.Separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile le frecam cu ulei

33 voturi    10 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu branza