Autor:
ioska (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 martie 2014
Ingrediente
160 gr. făină, 1 vf. cuţit sare, 1 vf. cuţit praf de copt, 2 ouă, 50 ml. ulei, 100 ml. lapte, 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri, puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Am amestecat bine cu mixerul: făina, ouăle, uleiul, laptele, sarea, praful de copt. Am adăugat caşcavalul/telemeaua + şunca. Am adăugat verdeaţă tăiată mărunt. Am pus acest amestec în formele de brioşe si le-am dat la cuptor pana cand au trecut proba scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Am amestecat ingredientele pentru aluat si apoi l-am turnat in tava si l-am dat la cuptor pentru
Intindem foaia de patiserie,o intepam cu furculita,asezam feliile de sunca,branza taiata cubulete,iar
3 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate