autor:

ioska

» » Aperitive

Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval

Autor: ioska (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioska (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2014

Ingrediente
160 gr. făină, 1 vf. cuţit sare, 1 vf. cuţit praf de copt, 2 ouă, 50 ml. ulei, 100 ml. lapte, 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri, puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Am amestecat bine cu mixerul: făina, ouăle, uleiul, laptele, sarea, praful de copt. Am adăugat caşcavalul/telemeaua + şunca. Am adăugat verdeaţă tăiată mărunt. Am pus acest amestec în formele de brioşe si le-am dat la cuptor pana cand au trecut proba scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Telemea de vaca

Telemea de vaca

Avem nevoie de 3 litri de lapte. Fierbem laptele. Dintr-un litru de lapte pregatim iaurt. Eu am

18 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

9 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 160 gr. făină
  • 1 vf. cuţit sare
  • 1 vf. cuţit praf de copt
  • 2 ouă
  • 50 ml. ulei
  • 100 ml. lapte
  • 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri
  • puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de ioska
Amandine de casa

Amandine de casa

Incingem cuptorul la 180 de grade.Separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile le frecam cu ulei

32 voturi    10 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute