Autor:
ioska (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 martie 2014
Ingrediente
160 gr. făină, 1 vf. cuţit sare, 1 vf. cuţit praf de copt, 2 ouă, 50 ml. ulei, 100 ml. lapte, 150 gr. caşcaval/telemea + şuncă/diferite mezeluri, puţină verdeaţă (frunze de pătrunjel)
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Am amestecat bine cu mixerul: făina, ouăle, uleiul, laptele, sarea, praful de copt. Am adăugat caşcavalul/telemeaua + şunca. Am adăugat verdeaţă tăiată mărunt. Am pus acest amestec în formele de brioşe si le-am dat la cuptor pana cand au trecut proba scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate