Tiramisu rețeta originală
Cand nu am piscoturi pentru Tiramisu rețeta originală, prepar aceste briose.
Intr-un bol batem bine ouale cu zaharul si praful de sare .Apoi adaugam untul topit si racit.Amestecam bine si adaugam cafeaua si amaretto.Amestecam iarasi,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.Va rezulta o compozitie,groasa,ca la chec.Pregatim 10 forme,imbracate cu hartiute speciale de briose .Le umplem pe jumatate si punem la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,cam 20-25 de min.
Pana se coc briosele,vom pregati glazura.Branza mascarpone o vom amesteca cu zaharul,pana va deveni o pasta omogena pe care o vom colora in galben.Vom face un decor de floarea soarelui.
Punem crema intr-un pos,cu varful,cu care facem de obicei frunze.
Luam o briosa.Pe mijlocul ei,vom pune o jumatate de lingurita de crema.De jur imprejur,cu posul vom face frunzulite.In mijloc vom pune boabe de cafea.Iar la final, vor arata ,ca niste florea soarelui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii