Se curata broccoli si se desface buchetele. Intr-o oala mai mare se pune putina apa cu sare si zeama de lamaie si se lasa sa dea in clocot.
Se introduc buchetelele de broccoli in apa clocotita, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 7-10 minute (fara sa se inmoaie). Se scurg intr-o strecuratoare si se tin la cald.
Se bat cu telul oul intreg, galbenusurile, sarea si piperul intr-un vas tinut pe baia de apa si se adauga, putin cate putin, untul topit. Cand incepe sa se ingroase, se ia sosul de pe baia de apa si se incorporeaza frisca batuta.
Se aranjeaza buchetelele de broccoli intr-un castron incins, se toarna deasupra putin sos (restul sosului se prezinta intr-o sosiera incalzita) si se servesc imediat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii