Se curata si se spala broccoli. Se decojesc cotoarele si se taie capetele lemnoase. Buchetelele de broccoli se taie sferturi sau jumatati, pe lung . Se fierb cu sare 5 min. Se trec prin apa rece si se scurg. Cuptorul se incinge la 220 grade C. Rosiile se oparesc, se decojesc, se curata si se taie jumatati. Se taie cepele in 4. Se amesteca legumele , se aduaga sare piper si ierburile usacte. Se asaza intr-o forma unsa si se presara cascaval. Se coace cca. 12 min. pina ce se rumeneste cascavalul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii