Se fierbe broccoli cu un strop de sare, se scurge.
Se rade ghimbirul si se amesteca cu smantana.
Nu am specificat cantitatile pentru ca este destul de greu, unora (vezi fam. mea) le place ghimbirul si atunci pun destul de mult. Pentru oamenii normali pot specifica cantitatea de ghimbir egal cu o cantitate de usturoi pe care il pui in mod normal in samtana.
Eu am servit broccoli separat si samtana cu ghimbirul in sosiera. Si sunt mandra sa spun ca fetele mele au mancat brocoli!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii