1. Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.
2. Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.
3. Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.
4. Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.
5. Intr-o forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil fara hartie pentru copt unsa cu unt.
6. In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.
7. Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.
8. Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .
9. Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii