autor:

Anastasia

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Brownie cu branza si visine

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
120gr.unt, 160gr.ciocolata, 100gr.zahar, 4 oua, 1 pachetel zahar vanilat, 100 gr. faina, 1/2 lingurita praf de copt, un pic de sare, 230gr. branza de vaci, 300~400 gr. fructe (visina)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.

2. Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.

3. Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.

4. Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.

5. Intr-o forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil fara hartie pentru copt unsa cu unt.

6. In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.

7. Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.

8. Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .


9. Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit

146 voturi    19 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Un deliciu!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Foarte buna, tentanta!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Superb arata,cred ca este un deliciu.Felicitari draga Anastasia,o placere sa-ti vizitez retetele.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Delicioasa,mai ales ca are visine.....

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      ingenios si delicios preparat!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Waw,waw ce bine arata!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Tare bine arata!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 120gr.unt
  • 160gr.ciocolata
  • 100gr.zahar
  • 4 oua
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 100 gr. faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un pic de sare
  • 230gr. branza de vaci
  • 300~400 gr. fructe (visina)

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu compot de visine si frisca