1. Dăm drumul la cuptor. Ciocolata şi untul se topesc împreună la bain marie.
2. Folosind robotul de bucătărie, vom amesteca toate ingredientele, mai puţin cireşele şi nucile. Vom obţine o compoziţie destul de lichidă.
3. Tava se unge cu unt şi se tapetează cu hărtie de copt, după care turnăm compoziţia.
4. Presărăm pe deasupra cireşele şi nucile.
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace pînă se încheagă, la noi a durat cam 40 de minute, depinde de cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii