autor:

Sisters Kitchen

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Brownie cu cireşe

Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Ingrediente
200 g de ciocolată 1/2 amăruie+1/2 cu lapte, 250 g de unt, 200 g zahăr, 1 vârf de sare, 5 linguri de cacao, 4 linguri de făină amestecată cu 2 linguriţe rase de praf de copt, 4 ouă, 1 mână de cireşe curăţate şi tăiate pe jumătate, 2 linguri de nuci

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Dăm drumul la cuptor. Ciocolata şi untul se topesc împreună la bain marie.
2. Folosind robotul de bucătărie, vom amesteca toate ingredientele, mai puţin cireşele şi nucile. Vom obţine o compoziţie destul de lichidă.
3. Tava se unge cu unt şi se tapetează cu hărtie de copt, după care turnăm compoziţia.
4. Presărăm pe deasupra cireşele şi nucile.
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace pînă se încheagă, la noi a durat cam 40 de minute, depinde de cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cireşe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 150 g zahar. Dupa ce a prins culoarea dorita

53 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de ciocolata  a la Silvia

Tort de ciocolata a la Silvia

Blat: Se bat ouale cu praful de sare,zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza voulmul.Se adauga

36 voturi    15 comentarii
3h 45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    – Cele mai bune brownies. Brownies (negrese americane) dense, ciocolătoase, , cu o textură între ciocolată de casă si caramele

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    Delicioasa!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g de ciocolată 1/2 amăruie+1/2 cu lapte
  • 250 g de unt
  • 200 g zahăr
  • 1 vârf de sare
  • 5 linguri de cacao
  • 4 linguri de făină amestecată cu 2 linguriţe rase de praf de copt
  • 4 ouă
  • 1 mână de cireşe curăţate şi tăiate pe jumătate
  • 2 linguri de nuci

Raporteaza reteta

Retete
de Sisters Kitchen
Orez cu creveţi

Orez cu creveţi

Dacă nu avem supă de peşte se pune 1 litru de apă la fiert, apoi punem să se dizolve cubul de

5 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Saramură de pui

Saramură de pui

1.Pulpele de pui se spală bine şi se dau cu sare şi piper. 2.Se frig pe grătarul încins aproximativ

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
Prăjitură cu morcovi şi cocos

Prăjitură cu morcovi şi cocos

1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

– Cele mai bune brownies. Brownies (negrese americane) dense, ciocolătoase, , cu o textură între ciocolată de casă si caramele

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu struguri, nuci si crema de branza