Cantarim cele 4 oua sparte intr-un bol. Cantitatea acestora va fi si cea pentru faina, zahar, unt si ciocolata. Eu nu am avut 230 g ciocolata si am completat cu 1 lingura cacao. Mixam bine ouale cu zaharul, pana devin o crema spumoasa si decolorata.
Frecam untul pana scoatem apa din el apoi il adaugam in compozitia de oua. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi ciocolata topita si esenta de migdale.
Dupa ce amestecam pana se omogenizeaza compozitia adaugam 2 linguri fulgi de migdale si amestecam usor. Turnam aluatul intr-o forma tapetata cu hartie de copt (22*22 cm), presaram restul de fulgi de migdale, apoi coacem prajitura in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.
Simplu, rapid si delicios.
Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii