Cantarim cele 4 oua sparte intr-un bol. Cantitatea acestora va fi si cea pentru faina, zahar, unt si ciocolata. Eu nu am avut 230 g ciocolata si am completat cu 1 lingura cacao. Mixam bine ouale cu zaharul, pana devin o crema spumoasa si decolorata.
Frecam untul pana scoatem apa din el apoi il adaugam in compozitia de oua. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi ciocolata topita si esenta de migdale.
Dupa ce amestecam pana se omogenizeaza compozitia adaugam 2 linguri fulgi de migdale si amestecam usor. Turnam aluatul intr-o forma tapetata cu hartie de copt (22*22 cm), presaram restul de fulgi de migdale, apoi coacem prajitura in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.
Simplu, rapid si delicios.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii