Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Brownie

Ingrediente

  • * 125 g faina (5 Lg cu varf)
  • * 350 g zahar (12-14 Lg cu varf)
  • * 200 g unt (8 Lg)
  • * 50 g cacao (2 Lg)
  • * 4 oua
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Am inmuiat untul, apoi am adaugat zaharul, ouale, zaharul vanilat si am amestecat. Dupa aceea am adaugat cacao, faina cernuta si praful de copt si am amestecat mai departe cu mixerul pana la omogenizare.

* dupa gust se pot adauga stafide, scortisoara.

Prajitura se coace aprox 20 min (max 30).

Atentie sa nu se arda ca devine amarui pe margini!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Descopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise