Untul il topim impreuna cu ciocolata la foc mic. Oul il mixam usor cu zaharul si crema de whisky. Separat amestecam faina cu praful de copt si cu sarea.
Punem oul peste ciocolata topita si amestecam bine - un tel este suficient pentru aceasta operatiune. Adaugam si faina si incorporam usor.
Pregatim 9 forme de cupcakes - eu am avut inimioare si floricele din silicon, sunt foarte bucuroasa de achizitionarea lor!!!
Distribuim uniform compozitia in formele de cupcakes, si in mijlocul fiecareia punem o capsuna.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade, cand este incins introducem tava si coacem cupcakes pentru 25-30 de minute, nu mai mult pentru ca se usuca prea tare.
Pentru sos topim la foc mic ciocolata cu menta impreuna cu smantana. Omogenizam si apoi trecem la frisca, pe care o batem usor (nu bat) cat sa prinda consistenta impreuna cu zaharul vanilat.
Datorita capsunelor, aceste cupcakes vor iesi cu un mic gol in mijloc care e numai bun pentru a fi umplut cu sos din belsug.
Umplem fiecare cupcake cu sos, turnam mai mult ca sa cada si pe laterale, punem cate o lingurita de frisca si ornam cu capsune.
A doua zi au fost si mai bune. Sosul s-a intarit, si s-a transformat intr-o crema delicioasa!
Enjoy!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii