brownies

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g de ciocolata amara
  • 100 g de faina
  • 10 g de zahar
  • 20 g de cacao fara zahar
  • o jumatate de plic de praf de copt
  • 2 pliculete de Nescafe
  • 2 oua
  • 10 ml de ulei
  • un pumn de miez de nuca.

Mod de preparare

Ciocolata amara se trece prin razatoarea mare. Amestecam cu ingredientele uscate. Se amesteca uleiul cu oua si cu cafeaua stinsa intr-o lingurita de apa, dupa care se amesteca cu ciocolata. Compozitia de toarna in tava de tort. Deasupa se pun nucile taiate in bucati mai mari. Se coace in cuptorul fierbinte timp de 20 de minute. Se poate orna cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise