Ciocolata amara se trece prin razatoarea mare. Amestecam cu ingredientele uscate. Se amesteca uleiul cu oua si cu cafeaua stinsa intr-o lingurita de apa, dupa care se amesteca cu ciocolata. Compozitia de toarna in tava de tort. Deasupa se pun nucile taiate in bucati mai mari. Se coace in cuptorul fierbinte timp de 20 de minute. Se poate orna cu frisca.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii