autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Bruscheta cu crema de usturoi

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
2 capatini mari de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, 1 ramura de cimbru, felii de vinete prajite la gratar, ardei copt taiat fisii, felii de rosii, o bagheta frantuzeasca taiata felii subtiri si prajita usor

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Usturoiul se infasoara in folie de aluminiu si se coace la cuptor cam 40 min.

Se scoate de la cuptor,se lasa sa se raceasca si se scoate pulpa care se amesteca cu uleiul.

Cimbrul se toaca marunt si se amesteca cu usturoiul si uleiul.

Se pune crema pe feliile de piine iar deasupra se pun rondele de rosii , vinete sau ardei copt .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici. Se caleste conopida pana ia o culoare

16 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de spanac cu ou

Salata de spanac cu ou

Foarte usor de pregatit, bogata in proteine, fibre, minerale, apa, vitamine, antioxidanti puternici,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte fina si aromata!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 capatini mari de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ramura de cimbru
  • felii de vinete prajite la gratar
  • ardei copt taiat fisii
  • felii de rosii
  • o bagheta frantuzeasca taiata felii subtiri si prajita usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si aromata!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Inimioare cu chimen