autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Bruscheta cu crema de usturoi

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
2 capatini mari de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, 1 ramura de cimbru, felii de vinete prajite la gratar, ardei copt taiat fisii, felii de rosii, o bagheta frantuzeasca taiata felii subtiri si prajita usor

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Usturoiul se infasoara in folie de aluminiu si se coace la cuptor cam 40 min.

Se scoate de la cuptor,se lasa sa se raceasca si se scoate pulpa care se amesteca cu uleiul.

Cimbrul se toaca marunt si se amesteca cu usturoiul si uleiul.

Se pune crema pe feliile de piine iar deasupra se pun rondele de rosii , vinete sau ardei copt .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

22 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive
Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se

10 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte fina si aromata!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 capatini mari de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ramura de cimbru
  • felii de vinete prajite la gratar
  • ardei copt taiat fisii
  • felii de rosii
  • o bagheta frantuzeasca taiata felii subtiri si prajita usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si aromata!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Văcuţa Moo