autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Bruscheta cu doua feluri de rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
6 rosii de marime medie,tocate, o ceasca rosii uscate, in ulei (se gaseste in magazine la borcane, eu am luat de la Metro), tocate marunt, 3 catei de usturoi tocati, 1/4 ceasca ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, 1/4 ceasca busuioc tocat, sare, piper(cam cite 1/4 lingurita), 1 bagheta frantuzeasca feliata, 2 cesti mozzarella, rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta cuptorul.

Intr-un vas adinc se pun rosiile, usturoiul, uleiul, otetul, busuiocul, sarea si piperul, se amesteca si se lasa sa stea cam 10 min.

Feliile de piine se pun in tava si se dau cam 2 min la cuptor. Se scoate piinea, se pune amestecul pe piine si deasupra se presara mozzarella. Se da iar la cuptor cam 5 min, pina se topeste brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu doua feluri de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Dovleceiii spalati, rasi fin,la fel si morcovul, ceapa taiata foarte marunt sau rasa si ea, toate

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Bombonici

Bombonici

Punem caju-ul si semintele de floarea soarelui in robotul cu lama S si procesam 3-4 minute pana incep

9 voturi    6 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de marime medie,tocate
  • o ceasca rosii uscate
  • in ulei (se gaseste in magazine la borcane
  • eu am luat de la Metro)
  • tocate marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 ceasca busuioc tocat
  • sare
  • piper(cam cite 1/4 lingurita)
  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • 2 cesti mozzarella
  • rasa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Penne Napolitana