autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Bruscheta cu doua feluri de rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
6 rosii de marime medie,tocate, o ceasca rosii uscate, in ulei (se gaseste in magazine la borcane, eu am luat de la Metro), tocate marunt, 3 catei de usturoi tocati, 1/4 ceasca ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, 1/4 ceasca busuioc tocat, sare, piper(cam cite 1/4 lingurita), 1 bagheta frantuzeasca feliata, 2 cesti mozzarella, rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta cuptorul.

Intr-un vas adinc se pun rosiile, usturoiul, uleiul, otetul, busuiocul, sarea si piperul, se amesteca si se lasa sa stea cam 10 min.

Feliile de piine se pun in tava si se dau cam 2 min la cuptor. Se scoate piinea, se pune amestecul pe piine si deasupra se presara mozzarella. Se da iar la cuptor cam 5 min, pina se topeste brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu doua feluri de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba

1 vot    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de marime medie,tocate
  • o ceasca rosii uscate
  • in ulei (se gaseste in magazine la borcane
  • eu am luat de la Metro)
  • tocate marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 ceasca busuioc tocat
  • sare
  • piper(cam cite 1/4 lingurita)
  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • 2 cesti mozzarella
  • rasa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Soté de spanac cu ciuperci si usturoi