autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Bruscheta cu doua feluri de rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
6 rosii de marime medie,tocate, o ceasca rosii uscate, in ulei (se gaseste in magazine la borcane, eu am luat de la Metro), tocate marunt, 3 catei de usturoi tocati, 1/4 ceasca ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, 1/4 ceasca busuioc tocat, sare, piper(cam cite 1/4 lingurita), 1 bagheta frantuzeasca feliata, 2 cesti mozzarella, rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta cuptorul.

Intr-un vas adinc se pun rosiile, usturoiul, uleiul, otetul, busuiocul, sarea si piperul, se amesteca si se lasa sa stea cam 10 min.

Feliile de piine se pun in tava si se dau cam 2 min la cuptor. Se scoate piinea, se pune amestecul pe piine si deasupra se presara mozzarella. Se da iar la cuptor cam 5 min, pina se topeste brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu doua feluri de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de marime medie,tocate
  • o ceasca rosii uscate
  • in ulei (se gaseste in magazine la borcane
  • eu am luat de la Metro)
  • tocate marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 ceasca busuioc tocat
  • sare
  • piper(cam cite 1/4 lingurita)
  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • 2 cesti mozzarella
  • rasa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curry de fasole uscata