autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Bruscheta cu doua feluri de rosii

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
6 rosii de marime medie,tocate, o ceasca rosii uscate, in ulei (se gaseste in magazine la borcane, eu am luat de la Metro), tocate marunt, 3 catei de usturoi tocati, 1/4 ceasca ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, 1/4 ceasca busuioc tocat, sare, piper(cam cite 1/4 lingurita), 1 bagheta frantuzeasca feliata, 2 cesti mozzarella, rasa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta cuptorul.

Intr-un vas adinc se pun rosiile, usturoiul, uleiul, otetul, busuiocul, sarea si piperul, se amesteca si se lasa sa stea cam 10 min.

Feliile de piine se pun in tava si se dau cam 2 min la cuptor. Se scoate piinea, se pune amestecul pe piine si deasupra se presara mozzarella. Se da iar la cuptor cam 5 min, pina se topeste brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta cu doua feluri de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paine parfumata

Paine parfumata

Intr-un pahar sfarama drojdia si presar-o cu zahar.Toarna peste acestea200 ml apa calduta si lasa-le

8 voturi    3 comentarii
4h
Retete vegetariene
Paste la cuptor cu sos de rosii

Paste la cuptor cu sos de rosii

Se fierb pastele dupa instrunctiunile de pe pachet. Eu am folosit fussili, dar se pot folosi orice

3 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de marime medie,tocate
  • o ceasca rosii uscate
  • in ulei (se gaseste in magazine la borcane
  • eu am luat de la Metro)
  • tocate marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 ceasca busuioc tocat
  • sare
  • piper(cam cite 1/4 lingurita)
  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • 2 cesti mozzarella
  • rasa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Cartofi copti cu branza si ierburi aromatice