autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bruschete

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
1 bagheta, 3 rosii de gradina, 1 catel de usturoi, sare, piper, busuioc uscat (sau proaspat), 2-3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Bagheta o taiem felii nu foarte groase.
Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie intr-o tava in cuptor, pe ambele parti.
Rosiile le spalam si le taiem cubulete.
Condimentam cu putina sare, piper, busuioc uscat si le amestecam.
Curatam catelul de usturoi si il spalam.
Dupa ce am prajit feliile de bagheta, le frecam cu usturoi.
Stropim cate putin ulei de masline pe ele, apoi punem rosiile.
Decoram cu frunzulite de patrunjel verde si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu dovlecel

Bruschete cu dovlecel

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline.

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Bruschete cu mozzarella si rosii

Bruschete cu mozzarella si rosii

Mod de preparare Branza se taie in bucati mici, egale. Rosiile se spala, li se inlatura semintele

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stefan Homocianu , 02 august 2015

    Feliutele de bagheta se pot freca cu rosii coapte bine dupa ce se freaca cu usturoi,apoi se adauga uleiul de masline ...si de ce nu o felita de jamon.

  • Fara foto

    Iuliu Tudor , 25 august 2013

    surprinzator de simplu si gustos.ro!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cea de-a VII-a intilnire a "Gustoaselor" la Bran Predelut - Partea a II-a