Bagheta se taie felii si se da la cuptorul incins circa 15 min.
Apoi pe fiecare felie de bagheta se pun: cateva picaturi de ulei de masline, 3-4 felii de catei de usturoi sau usturoi pisat, 2-3 felii de rosii, busuioc, branza rasa deasupra si putin piper.
Se mai da la cuptor circa 10-15 min pana incepe sa se inmoaie branza.
Se servesc simple ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii