Bruschete cu telemea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • telemea de vaca 300-350 grame
  • rosii proaspete 6 bucati
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei masline
  • busuioc uscat
  • piper

Mod de preparare

Bagheta se taie felii si se da la cuptorul incins circa 15 min.

Apoi pe fiecare felie de bagheta se pun: cateva picaturi de ulei de masline, 3-4 felii de catei de usturoi sau usturoi pisat, 2-3 felii de rosii, busuioc, branza rasa deasupra si putin piper.

Se mai da la cuptor circa 10-15 min pana incepe sa se inmoaie branza.

Se servesc simple ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor