autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bruschete cu telemea

Autor: adryana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adryana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1 bagheta, telemea de vaca 300-350 grame, rosii proaspete 6 bucati, 2-3 catei usturoi, ulei masline, busuioc uscat, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bagheta se taie felii si se da la cuptorul incins circa 15 min.
Apoi pe fiecare felie de bagheta se pun: cateva picaturi de ulei de masline, 3-4 felii de catei de usturoi sau usturoi pisat, 2-3 felii de rosii, busuioc, branza rasa deasupra si putin piper.
Se mai da la cuptor circa 10-15 min pana incepe sa se inmoaie branza.
Se servesc simple ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul,

9 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Bile colorate

Bile colorate

Mixezi branza cu untul, uleiul,piperul si sarea. Lasi compozitia la frigider pentru 1/2ora. Modelezi

23 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • telemea de vaca 300-350 grame
  • rosii proaspete 6 bucati
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei masline
  • busuioc uscat
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Scovergi din Lunca Dunarii