autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Bruschete cu Vinete

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
5 rosii, 4-5 catei usturoi, 1 vanata mica, 2-3 linguri ulei din samburi de srtruguri, busuioc, 2-3 linguri ulei masline, oregano, paine felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie culbulete mici. Vineta se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se lasa la scurs si se ptajeste in putin ulei de seminte de struguri. (nu puneti mult deoarece vinetele isi iau mult ulei). Usturoiul se taie si el marunt. Se pun intru-un bol,toate ingredientele impreuna cu uleiul de masline, busuiocul si oregano, lasandu-se pana inainte sa fie servite.
Toata aceasta compozitie se pune deasupra feliilor de paine prajite
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt. Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor,

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

5 voturi    6 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    eu fac putin altfel bruschetele astea.in mod normal ele se fac la cuptor.dar prajesc si eu painea inainte,o frecapoi bine cu usturoi,pun rosiile si vinetele prajite(tot asa amestecate impreuna cu busuioc si oregano,fara ulei),si stropesc fiecare paine in parte cu ulei de masline,rad parmezan si le pun 2 minute la cuptorul cu microunde(se poate pune si in cuptorul obisnuit).sunt foarte bune,chiar si numai cu rosii si usturoi.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Foarte bune, arata tare bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Tare gustoase...

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      foarte bune bruschetele cu vinete !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Mm ce bunatate!!!Acus incepe postul, e o idee minunata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Foarte apetisante bruschetele tale, Silvioara!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 5 rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 vanata mica
  • 2-3 linguri ulei din samburi de srtruguri
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei masline
  • oregano
  • paine felii

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

panseluta (Chef de cuisine)

eu fac putin altfel bruschetele astea.in mod normal ele se fac la cuptor.dar prajesc si eu painea inainte,o frecapoi bine cu usturoi,pun rosiile si vinetele prajite(tot asa amestecate impreuna cu busuioc si oregano,fara ulei),si stropesc fiecare paine in parte cu ulei de masline,rad parmezan si le pun 2 minute la cuptorul cu microunde(se poate pune si in cuptorul obisnuit).sunt foarte bune,chiar si numai cu rosii si usturoi.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
SALSA