bruschete de rosii cu busuioc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
bruschete de rosii cu busuioc

Ingrediente

  • 1 rosie tare
  • dar coapta
  • 2-3 fire de busuioc proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • paine prajita

Mod de preparare

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min.

intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi bagheta si se prajesc pe o tava incinsa pana se rumenesc usor.

se aseaza pe un platou si se pune deasupra rosiile cu busuioc. se servesc imediat ca aperitiv si nu numai.

sunt delicioase si de mare efect

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor