autor:

Epure Mariana

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Bruschete romanesti

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
o foaie aluat de placinta, 1 baton branza mozzarella, 100 g branza tare de vaca, marar si patrunjel verde, 2 graunti de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, 1 ou, 3 rosii mijlocii, o crenguta de cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se lasa aluatul la dezghetat si intre timp taiem rosiile si mozzarella in cubulete mici.Tocam verdeata si o amestecam cu uleiul de masline,usturoiul zdrobit, branza de vaca rasa si oul batut.Se taie discuri mici din aluat cu o forma de plastic sau cu gura uni pahar.Se incinge cuptorul bine.Se aseaza cate un disc de aluat in tava cu forme de briose.Pe fiecare disc punem o jumatate de lingurita din sosul verde din verdeturi cu ulei si usturoi, apoi deasupra presaram cubulete de mozzarela si de rosie si cand umplem toate formele bagam la cuptor si lasam sa se rumeneasca.Presaram apoi putin cimbru uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete romanesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
FASOLE CU SOS DE SMANTANA

FASOLE CU SOS DE SMANTANA

Speli fasolea proaspata,o fierbi cu morcovul, ceapa,foaia de dafin. Prepari sosul: calesti ceapa,

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Mancare de Gutui

Mancare de Gutui

Pasul 1: Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea

2 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Bune bruschettele,eu le fac doar cu paine!

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Super bune !!!

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Super tare, arata foarte bine, imi plac si cele din comert, insa cred ca acestea sunt mai gustoase!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Interesanta reteta si arata nemaipomenit de bine! Din nou felicitarile mele!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte bune, felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • o foaie aluat de placinta
  • 1 baton branza mozzarella
  • 100 g branza tare de vaca
  • marar si patrunjel verde
  • 2 graunti de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ou
  • 3 rosii mijlocii
  • o crenguta de cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

vera (Chef de cuisine)

Bune bruschettele,eu le fac doar cu paine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
DOVLECEI PANE