Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor si se amesteca cu branza.Se amesteca bine pana devine o pasta grosuta.Se intinde aceasta pasta pe feliile de paine si se dau la cuptor 5-6 minute la 200 grade,sau pana se rumeneste paine si carnatii.Se servesc imediat.Se mai poate presara si un pic de patrunjel verde tocat sau un pic de piper macinat.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii