Bruschette cu mozzarella si rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Bruschette cu mozzarella si rosii

Ingrediente

  • 4 felii medii de paine
  • 1 catel de usturoi
  • 125g mozzarella
  • 5 - 7 rosii cherry
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine si se freaca bine cu usturoi. Pe fiecare felie se asaza bucati de mozzarella, iar totul se acopera cu salsa de rosii. Pentru salsa, se taie rosiile cubulete, se asezoneaza cu sare si piper proaspa macinat, si se amesteca cu busuiocul si ulei de masline.

Pofta buna!

Mai multe retete pe http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise