Bruschette cu rosii si masline kalamata

Bruschette cu rosii si masline kalamata

Ingrediente

  • o bagheta
  • rosii
  • masline kalamata sau verzi sau pe care le preferati voi mai mult
  • putina ceapa verde si usturoi
  • oregano sau busuioc proaspat, dar merge sa puneti si uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Incingeti bine grill-ul, nu trebuie sa-l ungeti cu nimic. Feliati bagheta. Prajiti feliile pe ambele parti.

In acest timp taiati rosiile cuburi, maslinele si ele cat puteti de marunt. Le aruncati intr-un bol cu verdeata si ulei de masline. Puneti minunatia asta peste feliile de paine prajita si serviti imediat, cat sunt calde si crocante.

Hai, sa aveti pofta! :)

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Isabela Cuisine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise