Reteta postata pe: 07 iunie 2009
Ingrediente
o paine rotunda, rosii, cascaval, usturoi, patrunjel, sare piper, putin ulei masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie painea felii mari pe lung. Se taie rosiile cubulete marunte si se rastoarna intr-un castron marisor, se adauga cascaval ras, usturoiul bine maruntit, un firicel ulei de masline, sare si piper dupa gust. In functie de rosii se face cata cantitate doriti! Se omogenizeaza bine compozitia si se pune pe feliile de paine si se da la cuptor la foc potrivit, urmarindu-le pane se moaie rosiile si se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brusquette Italiene!" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Rosiile
9 voturi
6 comentarii
10 min
Am spalat toate legumele. Am curatat de coaja morcovii si i-am taiat rondele de 3-5mm grosime. Dovlecelul
11 voturi
9 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate