Ingrediente
-6 oua, -150 g unt(margarina), -280 g zahar pudra, -140 g faina, -1/2 lingurita de praf de copt, -40 g cacao, -coaja rasa si zeama de la 1 lamiie, -esenta de vanilie(cca 1/4 fiola), -80 g ciocolata de menaj, -un pumn de migdale tocate(fara coaja)
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
8 voturi
Mod de preparare
Se pune compozitia intr-o tava cu hirtie de copt;se coace,in cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 40 minute.
Cind e gata,se lasa sa se raceasca,apoi se glaseaza cu 80 g ciocolata de menaj,topita.peste,se presara migdale tocate.Dupa ce glazura e intarita,prajitura se taie romburi.
lumi (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
arata foarte bine si imi place enorm tava in care coci tu!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
Foarte bun... Se retine!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
Altă reţetă delicioasă, cu o prăjitură arătoasă şi foarte frumos prezentată! Felicitări, Camy!
vio.vio (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
nota 10 buna buna..............
Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
Apetisante .......merita incercata reteta.
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
Ce bine arata!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010
Imi place tare mult...