Se pun cartofii la fiert, în coajã, apoi se curãtã si se taie rondele.
Douã ouã se fierb si se taie felii subtiri.
Rondelele de cartofi, ciupercile tãiate bucãtele, feliile de ouã fierte, oul bãtut, verdeata tocatã si smântâna se amestecã si se rãstoarnã într-o formã unsã cu unt.
Tava se introduce în cuptorul încâlzit înainte si se coace 20-25 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii