Budincã de cartofi si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi;
  • 300 gr ciuperci proaspete;
  • 3 ouã;
  • 50 gr unt;
  • 250 gr smântânã;
  • 1 legãturã de pãtrunjel

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert, în coajã, apoi se curãtã si se taie rondele.

Douã ouã se fierb si se taie felii subtiri.

Rondelele de cartofi, ciupercile tãiate bucãtele, feliile de ouã fierte, oul bãtut, verdeata tocatã si smântâna se amestecã si se rãstoarnã într-o formã unsã cu unt.

Tava se introduce în cuptorul încâlzit înainte si se coace 20-25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise