Forma se freaca cu unt.
Painea se taie felii si peste ea se toarna laptele fierbinte in care am dizolvat zaharul, 5 oua se bat bine si se adauga si ele in compozitie.
Se taie fructele fin si se adauga si ele, toata compozitia se rastoarna in forma unsa se presara deasupra zaharul si scortisoara.
Se tine 2 ore la cuptor se serveste calda.
In lipsa fructelor proaspete se pot adauga fructe din dulceata (visine).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii