Se pune laptele la fiert si cind da in clocot se toarna grisul, in ploaie. Se adauga untul si se lasa sa fiarba. Cind este gata, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin dupa care se incorporeaza galbenusurile unul cite unul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. Se imparte compozitia in 3 parti egale: o parte se coloreaza cu siropul de dulceata de trandafiri si se pune intr-o cratita unsa bine cu unt, deasupra se pune a doua pasta necolorata, iar deasupra ultima treime colorata cu cacao sau sos caramel (preparat din doua linguri zahar ars stins cu putina apa). Se da la cuptor pentru cca 20-25 minute, apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa.
Se serveste cu sos caramel sau sos de ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii