Laptele se fierbe cu zahar si amidon la foc moderat, amestecand continuu, cca 10 min.
Se adauga vanilia si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu branza de vaci, gris, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar. Se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, la o temperatura moderata, cca 20-30 min. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii