Budinca cu branza de vaci si fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g mure (proaspete sau congelate),
  • 4 banane,
  • 6 portocale,
  • 6 linguri de zahar,
  • 6 oua,
  • 500 g branza de vaci,
  • coaja rasa de la doua lamai,
  • 2 pachetele de zahar vanilat,
  • un varf de cutit de sare,
  • 2 linguri de gris,
  • 2 lingurite de zahar pudra,
  • grasime pentru forma.

Mod de preparare

Se unge un vas rezistent la foc cu unt, apoi se pun murele, bananele cojite si taiate bucati, portocalele curatate de coaja si de pielita alba si taiate felii (intai se desfac in doua, apoi jumatatile se taie in 6-7 bucati), o lingura de zahar.

Se sparg ouale si se despart galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile, branza, coaja rasa de lamaie, zaharul ramas, zaharul vanilat, sarea si grisul. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se intinde crema de branza peste fructele din vas. Se baga la cuptor si se coace 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci