Se pregatesc foile de clatite.
Intr-o tigaie se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga ciupercile si se lasa sa se prajeasca putin; se da la gust cu sare, piper.
Intr-o tava de budinca care se unge cu putin unt se pune o foaie de clatita, se pune putin ceapa si ciuperci prajite dupa care se presara putina branza sarata, se pune o alta foaie de clatita si se umple si ea si tot asa pana se termina foile - ultima acopera budinca.
Se bat ouale bine, se adauga smantana si se toarna deasupra budincii si se presoara branza galbena.
Se da la copt la 180 de grade cam 30 de minute pana se rumeneste bine.
Se serveste calduta cu salata de legume. Este o budinca usoara si gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii