autor:

kok miori

» » Budinci

Budinca cu brinza si legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
Pentru o tava de tarta de 25 cm:, , 800 gr de legume congelate sau proaspete si fierte 10 minute in apa cu sare (legumele sint brocolli, conopida si ceapa), 250 gr de brinza moale, 250 gr de brinza coteggi (se poate folosi o brinza moale usor sarata), 4 oua, 100 gr brinza galbena rasa, 4 linguri de faina, 2 linguri de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Legumele in afara cepei vin fierte 10 minute in apa cu sare. Ceapa vine putin inabusita in ulei. Daca legumele sint congelate nu trebuie fierte numai de clatit cu apa si lasat sa se scurga. Intr-un bol amestecam ouale cu brinzeturile in afara de cea galbena. Din ea luam 4 linguri in compozitie restul este pe deasupra. Adaugam faina si pesmetul si legumele scurse si ceapa. Dam gust cu sare, piper si putina nucsoara rasa. Asezam compozitia intr-o tava de tarte si presaram deasupra brinza galbena rasa sau felii. Coacem la 180 de grade o ora pana budinca este rumenita (daca va place brinza mai moale putem sa presaram pe budinca 10 minute inainte de o scoatem din cuptor).
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu brinza si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budincă de dovlecei

Budincă de dovlecei

Tai dovleceii cubuleţe,îi amesteci cu pesmet şi caşcaval ras.Îi pui în tava unsă şi presărată

6 voturi    2 comentarii
30 min
Budinci
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pun 500 ml de lapte la fiert impreuna cu zaharul vanilat si coaja de la o portocala/nucsoara.Cand

60 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona de Eilat (Bucatar) , 21 martie 2012

    Dragii mei, Am papat asa de mult incat nu cred ca am sa recidivez in curand... poate in vreo 3- 4 zile :)))) Intre timp trec la alte budinci :) ramona.co.il

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte buna!

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      Am adaugat reteta dvs la lista mea de retete si am sa o incerc chiar in aceasta seara...sper sa imi iasa la fel de delicioasa si aratoasa ca a dvs...felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      O bunatate...

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Sint fotografiate 2 budinci una din legume cu brinza galbena si alta cu ciuperci si cu brinza cantitatile sint la fel numai legumele difera.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • Pentru o tava de tarta de 25 cm:
  • 800 gr de legume congelate sau proaspete si fierte 10 minute in apa cu sare (legumele sint brocolli
  • conopida si ceapa)
  • 250 gr de brinza moale
  • 250 gr de brinza coteggi (se poate folosi o brinza moale usor sarata)
  • 4 oua
  • 100 gr brinza galbena rasa
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Ramona de Eilat (Bucatar)

Dragii mei, Am papat asa de mult incat nu cred ca am sa recidivez in curand... poate in vreo 3- 4 zile :)))) Intre timp trec la alte budinci :) ramona.co.il

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Sufleu de bruccoli