Legumele in afara cepei vin fierte 10 minute in apa cu sare. Ceapa vine putin inabusita in ulei. Daca legumele sint congelate nu trebuie fierte numai de clatit cu apa si lasat sa se scurga. Intr-un bol amestecam ouale cu brinzeturile in afara de cea galbena. Din ea luam 4 linguri in compozitie restul este pe deasupra. Adaugam faina si pesmetul si legumele scurse si ceapa. Dam gust cu sare, piper si putina nucsoara rasa. Asezam compozitia intr-o tava de tarte si presaram deasupra brinza galbena rasa sau felii. Coacem la 180 de grade o ora pana budinca este rumenita (daca va place brinza mai moale putem sa presaram pe budinca 10 minute inainte de o scoatem din cuptor).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii