autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carnati proapeti - o jumatate de kg, 7 cartofi potriviti, 10 oua, sare, piper, 6 linguri ulei de masline, unt cat o nuca, 8 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnatii se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.



Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.



Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste carnatii si cartofii din tava.



Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ballotins de saint-jacques

Ballotins de saint-jacques

Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit bucatile de saint-jacques, lasand la foc mediu cate

4 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carnati proapeti - o jumatate de kg
  • 7 cartofi potriviti
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • unt cat o nuca
  • 8 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu pui,somon si cascaval