autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carnati proapeti - o jumatate de kg, 7 cartofi potriviti, 10 oua, sare, piper, 6 linguri ulei de masline, unt cat o nuca, 8 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnatii se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.



Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.



Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste carnatii si cartofii din tava.



Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Dam cartofii, telina si morcovii pe razatoarea mica, tocam patrunjelul marunt, ardeiul gras si ceapa. Curatam

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne
Carnati de bere imbracati in aluat

Carnati de bere imbracati in aluat

Aluatul se imparte in patrate egale, apoi se ia cate un patrat, se pune in mijloc un carnat si se

2 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carnati proapeti - o jumatate de kg
  • 7 cartofi potriviti
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • unt cat o nuca
  • 8 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din carne