Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnatii se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.
Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.
Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste carnatii si cartofii din tava.
Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii