autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carnati proapeti - o jumatate de kg, 7 cartofi potriviti, 10 oua, sare, piper, 6 linguri ulei de masline, unt cat o nuca, 8 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnatii se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.



Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.



Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste carnatii si cartofii din tava.



Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Carne  cu salsa de ton

Carne cu salsa de ton

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3

4 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carnati proapeti - o jumatate de kg
  • 7 cartofi potriviti
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • unt cat o nuca
  • 8 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Medalion de pui