-Albusele batute spuma cu zaharul, galbenusurile se adauga pe rand si se amesteca usor cu lingura de lemn.Se adauga faina care se incorporeaza, intre timp se unge vasul Jena cu unt si se tapeteaza cu pestemt si peste se une compozitia la foc potrivit in cuptorul incins.
Intre timp se fierbe laptele cu zahar si vanilie.
Cand s-a rumenit compozitia se soate si se adada laptele fierbinte rand pe rans cu lingura.
Enjoy!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii