-Albusele batute spuma cu zaharul, galbenusurile se adauga pe rand si se amesteca usor cu lingura de lemn.Se adauga faina care se incorporeaza, intre timp se unge vasul Jena cu unt si se tapeteaza cu pestemt si peste se une compozitia la foc potrivit in cuptorul incins.
Intre timp se fierbe laptele cu zahar si vanilie.
Cand s-a rumenit compozitia se soate si se adada laptele fierbinte rand pe rans cu lingura.
Enjoy!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii