Budinca cu ficatei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Budinca cu ficatei

Ingrediente

  • 500g ficatei de pui
  • 4oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200g orez bob rotund
  • o legatura marar
  • una patrunjel.

Mod de preparare

Ficateii se spala bine apoi se pun la prajit se condimenteaza cu sare si piper, dar nu prea rumeniti, cand sunt aproape gata se adauga si ceapa si se mai lasa cca5min. Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare cam 15min apoi se stinge focul si se lasa acoperit 10min. Ficateii cu ceapa se pasaeza cu blendarul apoi se amesteca cu orezul, ouale batute si verdeata. Se tapeteaza o forma cu pergament si se pune compozitia, se da la cuptor 40-50min sa se rumeneasca. Cand e rece se portioneaza .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise