Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
lapte, zahar, fructe confiate, amidon, paine alba, oua, zahar vanilat, margarina, zahar, vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
In laptele fiert se adauga paine alba, zahar, amidon si se fierb 10 min., amestecand continuu, si se lasa la racit. Galbenusurile si albusurile se bat spuma, separat. Compozitia de paine se amesteca cu zahar vanilat, fructe confiate, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar, se niveleaza suprafata si se trece la cuptor 30 -40 min. Apoi se prepara sosul astfel: galbenusurile se amesteca la cald cu zahar, pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga vin, zahar vanilat si se continua baterea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu fructe" nu uita sa-i faci un
review
Mai intai pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic cu cantitatile de zahar si lapte mentionate
9 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune
20 voturi
21 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate