Conopida se spala si se pune la fiert in apa cu sare.
Separat, ouale se amesteca cu branza de vaci si cu iaurtul, se dauga putina sare si bucatile de conopida in prealabil fierte.
Se pun intr-un vas tapetat cu ulei si se da vasul la cuptor timp de 1/2 ore.
In loc de conopida, se pot folosi dovlecei fierti.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii