Se pune la fiert laptele cu zaharul.Se ia de pe foc si se lasa 10 minute.Intr-o alta oala se adauga faina si cacao.Se adauga laptele caldut ,se amesteca bine cu o lingura de lemn si se pune la foc mic ,10 minute,amestecand continuu.In timp ce fierbe ,putem rade un pic de coaja de lamaie deasupra budincii.Se spala si se usuca fructele.Marul se taie pe jumatate,se elimina semintele si cotorul .O jumatate o taiem in cubulete.Din cealalta jumatate taiem 2 felii si le stropim cu zeama de lamaie.Strugurii,dupa ce i-am spalat si uscat ii adaugam pe marginea vasului in care vom adauga budinca.In mijloc se adauga cubuletele de mar.Peste fructe se adauga budinca .Completam cu restul de fructe.Boabele de struguri ii asezam pe margine,iar in mujloc adaugam feliile de mar stropite cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca.Se mai rade un pic de coaja de lamaie si se lasa la racit 4-5 ore in frigider.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii