Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
faina, drojdie, unt, lapte, praz, bacon afumat, unt, cascaval, smantana, oua, faina, sare, piper, nucsoara
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se caleste baconul intr-o lingura de unt incalzit, apoi si prazul, timp de 5-8 min. Se asorteaza cu sare, piper si nucsoara, apoi se amesteca cu cascavalul ras, cu ouale si cu smantana. Aluatul se trece prin faina si se intinde intr-o foaie, dupa forma vasului, in care se face budinca. Vasul se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune budinca la tava, se niveleaza si se adauga restul de unt. Se introduce in cuptorul incins si se coace cca 4 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu praz" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate