Se caleste baconul intr-o lingura de unt incalzit, apoi si prazul, timp de 5-8 min. Se asorteaza cu sare, piper si nucsoara, apoi se amesteca cu cascavalul ras, cu ouale si cu smantana. Aluatul se trece prin faina si se intinde intr-o foaie, dupa forma vasului, in care se face budinca. Vasul se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune budinca la tava, se niveleaza si se adauga restul de unt. Se introduce in cuptorul incins si se coace cca 4 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii