autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
faina, drojdie, unt, lapte, praz, bacon afumat, unt, cascaval, smantana, oua, faina, sare, piper, nucsoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste baconul intr-o lingura de unt incalzit, apoi si prazul, timp de 5-8 min. Se asorteaza cu sare, piper si nucsoara, apoi se amesteca cu cascavalul ras, cu ouale si cu smantana. Aluatul se trece prin faina si se intinde intr-o foaie, dupa forma vasului, in care se face budinca. Vasul se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune budinca la tava, se niveleaza si se adauga restul de unt. Se introduce in cuptorul incins si se coace cca 4 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete cu branza

Cosulete cu branza

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana,pana devine o crema fina si spumoasa.Se adauga

10 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Apoi rosia se spala si se taie cuburi. Maslinele

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi aromati