Se scot samburii la prune, apoi prunele se taie bucatele si se presara cu zahar,vanilie,scortisoara si rom.Se adauga nucile tocate.
Separat se fierb macaroanele.Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pun alternativ,in straturi,prune cu nuci si macaroane.Deasupra se pun ouale batute cu smantana.Se pune budinca la cuptor.Se scoate cand e gata rumenita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii