autor:

» » Aperitive

Budinca cu ravioli si verdeturi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2013

Ingrediente
250 gr ravioli cu branza, 650 gr branza de vaci cremoasa, 3 oua, 2 linguri parmezan ras, patrunjel verde, marar verde, 3 cozi de ceapa verde, 1 lingura ierburi aromatice, 1 lingura unt, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Caseti Adriana (Bucatar sef):

    Am facut-o cu ravioli din comert si a iesit OK.Data viitoare va fi cu pastele facute in casa ,deci mult mai buna si mai sanatoasa .

  • 1 comentariu

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

    Adriana eu tot cu paste din comert am facut si alor mei le-a placut foarte mult, pentru ca pentru ai am facut!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Adriana eu tot cu paste din comert am facut si alor mei le-a placut foarte mult, pentru ca pentru ai am facut!

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu spanac si crema de branza