autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Budinca cu smantana si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cascaval, margarina, ulei, smantana, lapte, pesmet, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu 50 ml de lapte rece si se adauga peste 100 g de margarina incalzita. Se adauga restul de lapte si se fierbe. Compozitia obtinuta se raceste. Pesmetul se rumeneste putin in ulei. Compozitia se amesteca cu galbenusurile de ou, sarea, cascavalul si albusurile batute spuma. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet se toarna compozitia si se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu pere grizate

Tarta cu pere grizate

Pentru aluat, asa cum v-am tot povestit, eu folosesc intotdeauna robotul de bucatarie dar aluatul

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PANDISPAN

PANDISPAN

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul

70 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cascaval
  • margarina
  • ulei
  • smantana
  • lapte
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Magiun de prune dietetic