autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Budinca cu smantana si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cascaval, margarina, ulei, smantana, lapte, pesmet, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu 50 ml de lapte rece si se adauga peste 100 g de margarina incalzita. Se adauga restul de lapte si se fierbe. Compozitia obtinuta se raceste. Pesmetul se rumeneste putin in ulei. Compozitia se amesteca cu galbenusurile de ou, sarea, cascavalul si albusurile batute spuma. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet se toarna compozitia si se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Mini croissante cu ciocolata

Mini croissante cu ciocolata

Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei. Ciocolata

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cascaval
  • margarina
  • ulei
  • smantana
  • lapte
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu fulgi de migdale