Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
sunca presata, margarina, faina, lapte, oua, smantana, pesmet, cascaval, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Intr-un vas se topeste margarina, se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Se fierbe pana ce se ingroasa compozitia. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia formata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet, deasupra se toarna smantana si se introduce tava la cuptor cca 40 min. Se raceste putin si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un
review
Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da
11 voturi
1 comentariu
30 min
Taiem sunca presata in cubulete mici.
Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat
163 voturi
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate