Intr-un vas se topeste margarina, se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Se fierbe pana ce se ingroasa compozitia. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia formata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet, deasupra se toarna smantana si se introduce tava la cuptor cca 40 min. Se raceste putin si se portioneaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii