autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
sunca presata, margarina, faina, lapte, oua, smantana, pesmet, cascaval, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se topeste margarina, se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Se fierbe pana ce se ingroasa compozitia. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia formata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet, deasupra se toarna smantana si se introduce tava la cuptor cca 40 min. Se raceste putin si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Budinca de paste cu branza si sunca

Budinca de paste cu branza si sunca

Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da

11 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat

163 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • sunca presata
  • margarina
  • faina
  • lapte
  • oua
  • smantana
  • pesmet
  • cascaval
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de porc portionata