autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
sunca presata, margarina, faina, lapte, oua, smantana, pesmet, cascaval, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se topeste margarina, se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Se fierbe pana ce se ingroasa compozitia. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia formata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet, deasupra se toarna smantana si se introduce tava la cuptor cca 40 min. Se raceste putin si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Budinca de paste cu branza si sunca

Budinca de paste cu branza si sunca

Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da

10 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat

105 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de carne cu oua fierte